escola sant iscle vidreres

Per veurel introduïu la contrasenya a continuació. Si el podem trobar a la base de dades us enviarem un correu amb instruccions per tornar a entrar.


Escola Sant Iscle Photos Facebook

No heu iniciat sessió Inicia la sessi.

. Escola Sant Iscle in Vidreres reviews by real people. Escola Sant Iscle httpsagoraxteccatceip-santiscle-vidreres. Tota la informaci httpstcoHQqKsDAgq8.

Escola Sant Iscle Per reiniciar la vostra contrasenya envieu el vostre nom dusuari o el vostre correu electrònic a sota. Ubicació història installacions equip docent consell escolar pla de qualitat calendari salut informacions pràctiques normativa. Enguany hem volgut celebrar la diversitat cultural de la nostra escola.

Llegir més. Pàgina web oficial de lAjuntament de Vidreres. Aquest divendres 18 de febrer vine a donar sang de 17h a 21h a lescola Sant Iscle de Vidreres.

Escola dInfantil i Primària. Material P3 material P4 material P5 material 1r material 2n material 3r material 4t material 5è material 6è. El dia 21 de desembre de 2020 i a partir del 7 de juny de 2021 es realitza horari compactat de 9 a 13h.

LESCOLA SANT ISCLE PER LA MARATÓ. 22 de desembre de 2021 i del 7 al 22 de juny de 2022 ambdós inclosos L horari lectiu del centre és de 9 a 1230 h i de 1500 a 1630 h per a tots els alumnes del centre. Enguany els alumnes de primària dels dos centres Salvador Espriu i Sant Iscle no caldrà que portin o recullin els llibres de.

4 Fes-te socia de lAmpa io participa en el intercanvi de llibres de text de Vidreres. I la dels teus fillses. Moodle del centre Escola Sant Iscle.

5 Un cop finalitzat el. Yelp is a fun and easy way to find recommend and talk about whats great and not so great in Vidreres and beyond. APA Escola Sant Iscle.

Informació dinterès AdreçaC Federico García LorcaTelèfon972 850 103 Com arribar-hi. Name Sant Iscle-Santa Victòria Identification Code 17005960 Telephone Cellular Phone Mobile 972850917 Fax 972850050 Internet Web Site Email b7005960xteccat Country Spain Location CATALUÑA Girona Vidreres Address Postal Code Status Public Private State-Subsidised School type Grade. Daquesta manera ampliem les zones de joc i les opcions dels alumnes a lhora de gaudir de l.

Escola Sant Iscle-Santa Victòria Details and Contact Data. Vés al contingut principal. Diumenge febrer 13 2022 Actualitat.

VIDRERES ESCOLA SANT ISCLE 6. Ainhoa Cherino Cristina Iglesias. AMPA Escola Salvador Espriu.

Lescola sant iscle amb la maratÓ de tv3 El proper 13 de desembre a la tarda celebrarem la cursa solidària al circuit dun km al voltant de lescola dinfantil. Aquestes dues darreres setmanes shan installat noves estructures al pati de lescola per tal de crear un espai daventura i reptes físics i una zona tranquilla per fer jocs de taula i manualitats. La totalitat dels diners recaptats seran per La Marató de TV3 que enguany recapta per la investigació de malaties minoritàries.

Aquesta secció pot contenir totes les pàgines necessàries per a oferir una descripció general de lescola. Informació dinterès AdreçaC Federico García LorcaTelèfon972 850 103 Com arribar-hi. En la maqueta inicial sinclouen algunes daquestes pàgines amb.

Els alumnes que utilitzen el servei de menjador surten a les 15. Dolors Castañeda i Raquel Mora. El contingut està protegit amb contrasenya.

Cada classe era lencarregada de fer recerca i recollir en un mural allò més destacat duna dotzena de països dels quals són originaris alguns dels nostres alumnes.


Escola Sant Iscle Infantil I Primaria Vidreres


English P4 Escola Sant Iscle De Vidreres


Escola Sant Iscle Ajuntament De Vidreres


Escola Sant Iscle Infantil I Primaria Vidreres


Escola Sant Iscle De Vidreres


Escola Sant Iscle Infantil I Primaria Vidreres


Escola Sant Iscle Photos Facebook


Escola Sant Iscle Photos Facebook

0 comments

Post a Comment